Wees nooit een gevangene van je verleden. Het was een les, geen veroordeling tot levenslang.
Wees nooit een gevangene van
je verleden.
Het was een les, geen veroordeling tot levenslang.

Aura- en chakrahealing

Ons lichaam bestaat uit een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam. Het fysieke lichaam is zichtbaar voor iedereen, de andere drie lichamen tezamen vormen het energielichaam van ieder mens. De aura is het energetisch veld wat om het lichaam heen zit en ons beschermt voor de buitenwereld. Iedere aura is opgebouwd in zeven lagen. De eerste drie lagen horen bij het fysieke lichaam en dat zijn dan ook de lagen die ik reinig tijdens deze behandeling.

De chakra’s nemen energie op uit ons omringende krachtveld en transporteren dit naar de bijbehorende organen die in verbinding staan met het bewuste chakra. De chakra’s zijn dan ook van groot belang voor het goed functioneren van onze organen en daarmee ook voor onze gezondheid. Door disharmonie in het energetische lichaam, wordt het fysieke lichaam ziek.

Hoe ziet een consult eruit?

Wanneer je bij mij in de praktijk komt voor een consult, wil ik graag weten waar ik je bij kan ondersteunen. Indien ik meer weet over jou en de klacht waarvoor je komt, ga ik contact maken met je onderbewustzijn. Allereerst controleer ik met de biotensor of jouw vitaminen/­mineralen balans ener­getisch afdoende is om het consult te starten. Indien dit niet het geval is, heb ik een collectie vitaminen/­mineralen preparaten die ik kan inzetten om deze balans energetisch te herstellen. Daarna controleer ik met de biotensor of jouw vochtbalans afdoende in balans is om de afvalstoffen die vrijkomen af te kunnen voeren. Indien dit niet het geval is, is het van belang om op dat moment wat te drinken. Vaak is het drinken wat ik je van tevoren aanbiedt om te drinken tijdens het consult al voldoende. Wanneer dit allemaal in balans is, gaan we nader bepalen met welke specifieke klacht we aan het werk mogen. Soms weet je dat als cliënt heel goed en soms is het nodig om met de biotensor te kijken of het probleem nog dieper ligt. Daarna starten we het consult met de invalshoek die we samen bepaald hebben en zal ik gedurende het consult steeds uitleggen wat er gebeurd en wat we gaan doen. Het gehele consult zal plaatsvinden terwijl we allebei op onze eigen plek zitten. Alvorens je bij me komt voor een aura- en chakra­healing, vraag ik je een anamne­formulier in te vullen met allemaal vragen. De antwoorden op deze vragen geven mij inzicht over de chakra’s die mogelijk uit balans zijn. We zullen dit ook bespreken voordat we met de healing beginnen. Daarna mag je met je kleding aan op de massagetafel gaan liggen en zal ik gebruik maken van de helende werking van edelstenen. De meeste mensen ervaren het als een ontspannende behan­deling en sommige vallen zelfs in slaap. Ook kan het zijn dat je allerlei sensaties ervaart. Ik vind het belangrijk dat je de veiligheid ervaart om dit er allemaal te laten zijn. Dit probeer ik dan ook ten allen tijden uit te stralen tijdens ons contact en in mijn praktijk.