Over mij
Over mij

Hallo, ik ben Lisa. Van origine ben ik verpleegkundige en opgeleid in het ziekenhuis. Hier heb ik ruim negen jaar mogen werken voordat ik moeder werd en koos voor een baan in de zorg die ik beter kon combineren met mijn groeiende gezin. Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat patiënten meermaals kampte met terugkerende klachten en/of ziekten. Er werd vaak een behandeling ingezet met medicatie. Echter werd er niet verder gekeken naar wat deze klacht en/of ziekte iemand wilde vertellen. Persoonlijk had ik het idee dat de klacht en/of ziekte iets duidelijk wilde maken. Hier wilde ik steeds meer over weten, zodat ik daarbij kan ondersteunen.

In de afgelopen jaren heb ik dan ook cursussen bij een medium gevolgd om mij intuïtief te ontwikkelen. Ook heb ik bij haar de cursus aura- en chakrahealing gevolgd en volg ik sinds juni 2024 bij haar de cursus ‘De ziel als kompas’. Daarnaast ben ik in de lente van 2023 begonnen met de opleiding tot energetisch gezinstherapeut (EGT-opleiding). Deze opleiding heb ik begin 2024 succesvol afgerond.

Door de jaren heen kreeg ik zelf ook steeds meer lichamelijke klachten en deze optelsom heeft me het inzicht gegeven om daarmee aan de slag te gaan. Ik ben nu dankbaar dat mijn lichaam mij wilde vertellen dat er onverwerkte trauma’s waren die mij blokkeerde. Gelukkig heb ik nu de kennis om dit ook op te lossen, zodat ik steeds meer in mijn kracht kom te staan en de beste versie van mezelf kan zijn. Nu wil ik jou graag ondersteunen om dit ook weer te bereiken!