Ervaringen
Ervaringen

Toen ik een consult bij Lisa had ingepland, was ik nog niet goed op de hoogte wat zo’n sessie precies zou inhouden en wat het mij zou kunnen brengen. Het gebruik kunnen maken van energie om ongemakken, blokkades en niet te duiden emoties zichtbaar te maken is immers niet iets wat we hebben geleerd. Daarom ben ik met een open houding ingestapt in het onbekende.

In eerste instantie vond ik het vreemd én interessant tegelijk, om te zien hoe je de energie voor jou kan laten ‘praten’. Naar mate de sessie vorderde, voelde ik me steeds meer op mijn gemak en daardoor kon ik mij steeds meer openstellen. Heel bijzonder hoe blokkades zichtbaar gemaakt kunnen worden en hoe je lichaam het de dag erna verwerkt door emoties te kunnen laten gaan en daarmee onverwerkte trauma’s en overtuigingen écht losgelaten kunnen worden.

Ik ga zeker nog een keertje een sessie doen bij Lisa om te kijken of er nog meer ‘opgeruimd’ kan worden.

Ilja

Als kind onderging ik meerdere nare ervaringen op de camping. Ik heb me nooit meer prettig gevoeld tijdens het kamperen, maar kon geen woorden geven aan mijn nare gevoelens. Elk jaar weer werd ik door angst overmand. Beïnvloed door de omgeving bleef ik doorgaan en probeerde ik me over mijn negatieve gevoelens heen te zetten.

Na 1 consult bij Lisa ging er een wereld voor me open. Ik voel me sterker en kan beter bij mijn gevoel. Ik voel me rustiger. Tijdens de vakantie – een week of 3 na het consult – was er ruimte. Ik had plezier, kon genieten en loslaten. Zelfs de nachten gingen goed! Ik heb geen enkele nacht thuis hoeven slapen. Mijn allereerste positieve kampeervakantie. Dit voelt oprecht als een enorme overwinning.

Jessica

Ik ken Lisa van onze opleiding Energetisch Therapeut en had meteen een fijne klik met haar. Bij Lisa voel je je snel op je gemak. Ik heb gevraagd of ze mijn dochter op afstand kon doormeten, omdat ze veel last had van onverklaarbare emoties en buikpijn. Er kwamen mooie dingen uit deze sessie, die ik als samenvatting ontving van Lisa. Mijn dochter heeft van alles los mogen laten, maar ook ikzelf als moeder kreeg handvatten om goed met haar emoties om te kunnen gaan.

Dankjewel hiervoor!

Jessica van S.

NEI-Therapie.. voordat ik bij Lisa terecht kwam had ik hier nog nooit van gehoord. Ik had dus ook geen idee wat ik kon verwachten van een consult. Lisa stelde me meteen op m’n gemak en vertelde duidelijk wat een consult inhoudt. Alsnog vond ik het best spannend, want wat zou er nu gaan gebeuren? Doordat Lisa zo rustig was, alles goed uitlegde en wist waar ze het over had, kon ik me goed openstellen. We zaten op zo’n 1,5 meter afstand van elkaar en het was aardig warm buiten, maar toch heb ik gedurende het hele consult kippenvel gehad. Er gebeurde blijkbaar van alles, maar zelf zat ik gewoon rustig op de stoel.. wow! Dit was bijzonder. Naast dat het een bijzondere, interessante en fijne ervaring was voelde ik me een paar dagen later ook ‘lichter’. Blokkades zijn verdwenen (sommigen waarvan ik geen eens wist dat ik ze had) en de mooie kaarten die voor mij van toepassing waren, zijn ‘cadeautjes’ waar ik zelf mee verder kan.

Tamara

Ik kwam net bij de tandarts naar buiten met een diagnose wortelpuntontsteking en een advies voor een wortelkanaalbehandeling, toen Lisa mij belde voor iets heel anders. Toeval? Ik wilde die behandeling van de tandarts eigenlijk niet omdat die ingaat tegen mijn ideeën over natuurlijke, holistische gezondheid.

Ik ben ’s middags bij Lisa geweest voor een uitgebreide behandeling met allerlei verschillende onderdelen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar het leek me de moeite van het proberen waard want ik had veel pijn gehad in de dagen ervoor.

Ze werkt onder andere met de biotensor en dat heeft iets magisch voor mij. Ik begrijp het niet met mijn hoofd, maar ik vind het wel fascinerend. De behandeling en de gesprekken die we daarin hadden riepen af en toe emoties op rond thema’s waarop ik me verbeten (!) heb. Lisa ging overal empathisch, nuchter en doelgericht mee om. Ik vond dat ze een heel prettige manier van werken had die zorgde dat ik me veilig voelde om me te uiten.

Waar ik in de ochtend nog een dikke wang had, was dat aan het eind van de middag weg. Ook heb ik sinds die middag (een week geleden nu ik dit schrijf) geen pijn meer gehad.

Marjolein

Na een warm ontvangst, begon Lisa met het consult NEI-therapie.
Ik moet bekennen dat ik mijn scepsis had met de biotensor die Lisa gebruikte tijdens de praatsessie. Ook had ik nog nooit eerder NEI-therapie ervaren. Ik was onder de indruk van haar behandeling en behendigheid met de biotensor. Het heeft mij inzicht gebracht in de fysieke klacht die ik had. Wat haar bevindingen waren herkende ik wel, daar kan ik nu verder mee.

Ik heb Lisa ervaren als een hartelijke en serieuze therapeute. Ze nam ook ruim de tijd, zodat we alles goed konden bespreken. De NEI-therapie en Lisa kan ik van harte aanbevelen.

Cisca